(Sandra) Bekkari

Missie gezond gewicht
Sandra Bekkari

Met 80 gloednieuwe en gezonde recepten motiveert Sandra jou om goed voor jezelf te zorgen, door op een gezonde manier gewicht te verliezen en een duurzame relatie met voeding op te bouwen. Zorgeloos genieten van je maaltijd en je goed en energiek voelen was nog nooit zo simpel. ‘Missie gezond gewicht’ bevat knapperige salades, lichte dressings en verrassende apero-ideeën.

Lang leve(n) gezond
Sandra Bekkari

Met ‘Lang leve(n) gezond’ brengt voedingsdeskundige en bestsellerauteur Sandra Bekkari een vernieuwde versie van haar Sana-methode, die de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl hielp. De laatste jaren verschenen er veel nieuwe wetenschappelijke inzichten over voeding, beweging en gezondheid. Die herleidde Sandra tot drie pijlers: gezond eten, slim bewegen en optimaal opladen. In deze heldere, praktische handleiding laat ze zien dat gezond leven veel leuker en makkelijker is dan je denkt. Dat doet ze met haalbare beweegoefeningen en tips om duurzame gewoontes in te bouwen die bij jou passen. Daarnaast stipt de auteur ook het belang van longevity aan: hoe leven we langer gezond en verhogen we onze levenskwaliteit.

Fast food,
de Airfryer editie
Sandra Bekkari

Fast Food, de Airfryer-editie bundelt 70 snelle recepten uit de populaire Fast Food-reeks voor de Airfryer XL en XXL.

De Airfryer, of heteluchtfriteuse, is een toestel dat je leven veel makkelijker zal maken en bovendien perfect past in een gezonde levensstijl. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, frituurt het veelzijdige toestel niet alleen, maar kan je er ook mee grillen, bakken en braden. En dat alles veel sneller dan een oven. Het is dan ook een perfecte match met de snelle recepten van Sandra Bekkari. Heerlijk amandelgebak, een groenterijke soep of smeuïge quiche, alles is klaar in een handomdraai. Dankzij dit boek kent de Airfryer geen geheimen meer voor jou. Geniet van een selectie van Sandra’s populairste gerechten!

(Sergio) Herman

Hommage Sergio Herman
Sergio Herman

In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten, niet te missen bijgerechten en sauzen. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio. Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureel-historische achtergrondverhalen.

Mijn Ibiza
Sergio Herman

In Mijn Ibiza geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans ‘sobremesa’ wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Met de recepten in Mijn Ibiza creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza.

Smaakt naar meer
Sergio Herman

Dit boek is het resultaat van die tournee: aan de hand van 30 streekgebonden gerechten en tal van culinaire verhalen neemt Sergio je mee op culinaire wereldreis. Van de rijkelijke banketten van de maharadja in India tot de streetfood van Mexico-Stad.

Sobremesa
Sergio Herman

In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans ‘Sobremesa’ heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza.

Sergio's smaakmakers
Sergio Herman

In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry.

Just Cook It
Sergio Herman

Simpelheid is het toverwoord; iets eenvoudigs super tasty maken, dat is en blijft niet alleen de grootste uitdaging, maar is uiteindelijk ook het mooiste wat je in de keuken kunt doen.
De gerechten in dit boek zijn allemaal meerdere malen bij ons op tafel verschenen. Niet tijdens kerst of een speciaal diner, maar gewoon: doordeweeks als ik een avond vrij ben.

Simple Food
Sergio Herman

Sergio Herman goes home. Hij trakteert de lezer met basisbereidingen voor elke dag. Met de ervaring van een superchef toont hij smakelijk en eenvoudig te bereiden recepten. Ver weg van de restaurantkeuken met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn.

Het Pure C kookboek
Sergio Herman

Sergio Herman en chef-kok Syrco Bakker selecteerden voor dit boek hun favoriete 50 recepten en 70 basisrecepten. Behalve de
vlees-, vis- en groentegerechten zijn er ook hoofdstukken met recepten van tapa’s, classics, sweets en de cocktails van Pure C.
Ook is er een hoofdstuk gewijd aan de Indonesische roots van Syrco.

Mix with the best
Sergio Herman

Vertrekkend vanuit klassieke basisrecepten creëerde de Nederlandse driesterrenchef Sergio Herman van restaurant Oud Sluis exclusief voor KitchenAid Europa 25 creatieve en smakelijke gerechten.

Sergio kookt! deel 1 Van aardappel tot fazant
Sergio Herman

Deel 1: van aardappel tot fazant
aardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.

Sergio kookt! Deel 2 Van gember tot noot
Sergio Herman

Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
“Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. 

Sergio kookt! Deel 3 Van oester tot zeetong
Sergio Herman

Deel 3: van oester tot zeetong
oester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.
“Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken.

Sergio Op Reis
Sergio Herman

Sergio Op reis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Het zijn eenvoudige bereidingen die de wereld bij je thuis aan tafel brengt. Aangevuld met tientallen logeer-, winkel- en eetadressen. Sergio Herman als gids voor je citytrip.

Sergio feest
Sergio Herman

Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten geven je inspiratie om feestelijke gerechten aan tafel te brengen. Bij eender welke feestelijke gelegenheid.Aangevuld met Sergio’s favoriete logeeradressen en met tips waar je met je kinderen kan gaan uit eten.

Sergio thuis
Sergio Herman

Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in de weekend voor de familie klaarmaken.Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurantjes.

Puur Zeeland
Sergio Herman

In Puur Zeeland neemt topkok Sergio Herman de lezer mee op een culinaire ontdekkingstochtdoor een van Nederlands mooiste provincies. Lokale ingrdiënten en vernieuwende bereidingswijzen, het gebruik van exotische kruiden enn specerijen samen met oer-Zeeuwse producten maken eten bij restaurant Oud Sluis tot een unieke gebeurtenis. In de keuken van Sergio Herman staat versheid centraal; dit betekent dat hij vooral regionale en seizoensgebonden producten gebruikt. Gelukkig biedt zijn directe omgeving, Zeeuws Vlaanderen en de Zeeuwse eilanden, hierboor een overschot aan mogelijkheden.

Vis in de pan
Sergio Herman

Voor dit boek selecteerden twee van de beste vischefs van de Lage Landen, Sergio Herman van restaurant Oud Sluis (Sluis) en Wim Vandamme van Maison Vandamme (Zeebrugge), samen dertig van hun favoriete vissen, schaal- en schelpdieren. Ze verwerken ze in hun meest creatieve bereidingen, terwijl de passende wijnen erbij geserveerd worden. Elke vis, schaal- of schelpdier wordt daarenboven uitgebreid voorgesteld. Niet alleen hun herkomst komt aan bod, ook hun bijzondere kenmerken en hoe je de meest verse exemplaren kan herkennen.

(Piet) Huysentruyt

Piet gepeperd
Piet Huysentruyt
Edward Vanhoutte

Het leven van Piet Huysentruyt laat zich perfect vertellen en vertalen in gerechten. Elk gerecht is een belangrijk moment in zijn leven, of het nu gaat om de simpele vanillepudding met petit beurres van zijn moeder of de avant-gardistische combinatie van kreeft, bloedworst, oester, varkenspoot en rodekool die hij in zijn eerste restaurant serveerde.

Piet creëerde, kookte en beschreef gedurende zijn rijkgevulde carrière duizenden recepten, 77 daarvan vind je in dit jubileumkookboek.

Piet ongezouten
Piet Huysentruyt
Edward Vanhoutte

Het verhaal van Piet Huysentruyt leest als een trein. Van zijn jaren op de hotelschool, het leven van het gezin in Belgisch Congo en zijn eerste fel besproken restaurant in Wortegem-Petegem tot zijn ongelofelijke tv-carrière met SOS Piet en zijn restaurant Likoké in de Ardèche. Mooie en pittige verhalen die hij graag met zijn trouwe publiek deelt in deze lijvige biografie.

(Jeroen) Meus

De mosterd van Meus
Jeroen Meus

Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto’s die hij overal maakte.

Seizoenskost
Jeroen Meus

In Dagelijkse kost op Eén kookt Jeroen Meus volgens de seizoenen. In Seizoenskost bundelt hij 200 recepten, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie.
Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta’s.
Ongecompliceerde gerechten, kraakhelder uitgelegd.

(Uw) klassieke kost
Jeroen Meus

In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken.

10 jaar dagelijkse kost
Jeroen Meus

Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch en zoets – voor elk wat wils. Met dit boek zet u het hele jaar door gegarandeerd heerlijke verse kost op tafel.

Zomerkost
Jeroen Meus

Heerlijk zomereten, hartig en zoet, om duimen en vingers bij af te likken. Maak vanaf nu zelf het mooie weer met 75 nieuwe, zonnige recepten van Vlaanderens strafste tv-chef.

Winterkost
Jeroen Meus

Het landschap dat verkleurt, koudefronten, een winterdip: ‘Winterkost’ van Jeroen Meus laat zich door niets uit het veld slaan. 75 nieuwe recepten voor ontbijt, brunch, lunch, diner of een onverwachte koffieklets.

Dagelijkse kost
Mijn 200 klassiekers
Jeroen Meus

In Dagelijkse Kost – Mijn 200 klassiekers bundelt onze allersympathiekste chef zijn 200 persoonlijke toppers: het zijn stuk voor stuk échte klassiekers, waarvan het recept in geen enkele keuken mag ontbreken. Balletjes in tomatensaus, chili con carne, een smeuïge moelleux van chocolade (die altijd lukt!): met Jeroens duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen maak je in een mum van tijd de lekkerste gerechten klaar.

Dagelijkse kost 5
Jeroen Meus

DAGELIJKSE KOST 5 bundelt opnieuw een hele reeks recepten, zodat elke fan met frisse ideeën aan de slag kan voor een weekdag, feestdag of zomaar een dag tussendoor.
Dankzij de toegevoegde allergenensymbolen kunnen mensen met allergieën meteen zien of de gerechten ook voor hen geschikt zijn!

Dagelijkse kost 4
Jeroen Meus

Rechttoe rechtaan en een tikkeltje eigenwijs: dat is Jeroen Meus. In DAGELIJKSE KOST 4 schotelt Vlaanderens favoriete chef je opnieuw een bont gamma aan lekkernijen voor, van kaaskroketten als voorgerecht tot koffiemousse verkeerd als nagerecht. Stap voor stap dompelt hij je onder in een mix van alledaagse en ‘out of the box’ gerechten, met respect voor kookplezier, seizoenproducten en budgetvriendelijke prijzen.

Dagelijkse kost 3
Jeroen Meus

DAGELIJKSE KOST 3 is het derde boek van het populaire programma op één. Ook dit keer neemt Jeroen Meus ons mee op sleeptouw door zijn alledaagse kookavonturen. Dagelijkse Kost is een kookboek met een rijke variatie aan recepten die
gemakkelijk te bereiden zijn. In de keuken, maar nu ook voor het eerst aan de barbecue.

(Pascal) Naessens

De beste groenterecepten van Pascale
Pascale Naessens

In dit boek vind je 65 van haar allerlekkerste vegetarische en veganistische recepten, variërend van kleurrijke salades tot gebakken groenten en geurige ovenschotels. Laat groenten de ster zijn in jouw keuken en profiteer van de voordelen die de groentekeuken te bieden heeft!

Chez Pascale
Pascale Naessens

‘Chez Pascale’ is het denkbeeldige restaurant dat ik al jaren run. Ik kook er gewoon voor vrienden en familie, net zoals iedereen die thuis kookt. De cover is een mooie weerspiegeling van mijn denkbeeldige bistro. Het is een speelse aquarel geworden, waarin droom en werkelijkheid door elkaar vloeien. Het uithangbord ‘Chez Pascale’ heb ik ooit als grap in elkaar geknutseld voor een feestje, tot grote vreugde van iedereen. Eigenlijk runt iedereen die thuis kookt zijn eigen restaurant. Iedere dag is het een uitdaging om verse en liefst geïnspireerde gerechten op tafel te zetten, zodat onze geliefden enthousiast en voldaan zijn. Met dit boek wil ik jou het plezier van het koken laten (her)ontdekken en je inspireren met meer dan 80 eenvoudige, maar toch bijzondere gerechten. Zodat jij thuis ten volle kunt genieten van die gezellige tafelmomenten.

Ik eet zo graag 2
Pascale Naessens

Lekker eten is mijn hobby
Maar ik hou ook van mijn energiek en gezond lichaam.
Als je het goed aanpakt, kun je lekker en gezond combineren en met mijn eenvoudige recepten wordt het een waar plezier in de keuken. In dit boek deel ik graag mijn tips en de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten rond voeding. Zodat ook jij begrijpt waarom het zo eenvoudig is om gezond te eten.

Inspiratie voor ontbijt, hapjes, lunch, diner en dessert.

Meer dan 80 nieuwe lowcarbrecepten!
20 keto
10 vegetarisch keto
30 vegetarisch
12 vegan
28 vis & vlees

Ik eet zo graag
Pascale Naessens

Pascale inspireert als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. Haar boeken worden steeds mooier, zijn telkens anders en toch heel herkenbaar. Met de uitdagende titel Ik eet zo graag brengt ze een statement: gezond eten is lekker. Het betekent ook graag eten, zelfs veel eten en volop genieten. In de kookfilosofie van Pascale gaat het niet om wat je niet mag eten. Het gaat om graag eten en kunnen uitpakken met mooie lekkere gerechten die iedereen verrassen en die bovendien een plezier zijn om klaar te maken. Maximaal resultaat met weinig werk. Bij Pascale vind je geen lange ingrediëntenlijsten.

Dit heerlijke boek boordevol heerlijke recepten en prachtige foto’s is dan ook een perfecte manier om jezelf en je geliefden te verwennen en sterker en gelukkiger in het leven te laten staan.

Ketokuur 2
Pascale Naessens

In Ketokuur 2 gaan Pascale Naessens en twee experts dieper in op de vragen waar mensen mee zitten als ze een ketogeen dieet volgen. Hoe en waarom werkt het? Prof. Hanno Pijl bespreekt uitvoerig Intermitterend vasten en time restricted eating. Dr William Cortvriendt gaat dieper in op het cholesterolverhaal: verhoogt een ketogeen dieet je cholesterol?

Het ketogeen dieet wordt veelal gebruikt voor mensen met (veel) overgewicht, bij bepaalde gezondheidsklachten en ziekten, maar komt ook mensen zonder specifieke klachten ten goede.

Voor Ketokuur 2 stelde Pascale een tweewekenkuur samen met ontbijt, lunch en avondmaal, waarbij de lezer kan uitbreiden met genoeg overheerlijke recepten voor een derde week.

Puur
Pascale Naessens

Pascale Naessens inspireert al tien jaar haar vele lezers om gezond en gelukkig te koken en te leven. Dat wordt gevierd met een schitterend sfeerboek vol prachtige foto’s, afgedrukt op groot formaat. De lezer wordt ondergedompeld in de romantische leefwereld van de auteur, die ook zo kenmerkend is voor haar kookboeken.

De fraaie foto’s tonen ook de inspiratiebronnen van Pascale, de natuur, bloemen en planten, de zoektocht naar verse ingrediënten en unieke sferen, hier en tijdens haar verre reizen. Een schitterend kijkboek (geen receptenboek) met korte teksten, gedichten en quotes van de auteur.

Echt eten
Pascale Naessens

Echt Eten. Maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger. Deze titel geeft de visie op voeding van Pascale Naessens weer en vat meteen samen hoe krachtig voeding is voor ons leven en welzijn. Met 75 eenvoudige lowcarbgerechten maakt Pascale Naessens dit statement helemaal waar. Lekker en gezond eten klaarmaken is leuk en simpel. Wie op deze manier kookt, neemt zijn lot in eigen handen om zichzelf en zijn of haar familieleden sterk en gezond te maken.

Ketokuur
Pascale Naessens

In Ketokuur geeft Pascale Naessens haar visie op het ketogeen dieet:

  • Wat is het precies?
  • Voor wie is het geschikt?
  • Waarin verschilt het van haar manier van eten die gematigd koolhydraatarm is?

Het ketogeen dieet wordt eerder vanuit medische of gezondheidsoverwegingen gebruikt voor mensen met (veel) overgewicht, bij bepaalde gezondheidsklachten en ziekten. Vandaar ook de belangrijke bijdragen van twee experts in het boek. Endocrinoloog Prof.dr. Hanno Pijl gaat in op de voor- en nadelen van het dieet voor diabetespatiënten, en dr. William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker – waar hij ook net een boek over heeft geschreven.

Nog eenvoudiger 2
Pascale Naessens

Iedere keer opnieuw raakt Pascale Naessens een gevoelige snaar. Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten was meteen weer een schot in de roos en werd niet voor niets het best verkochte boek van 2018. Elke pagina straalt weer haar creativiteit, veelzijdigheid en authenticiteit uit. ‘Authentieke, creatieve vibes’, volgens Pascale zelf. Dat verklaart ook het blijvende succes van haar boeken.

Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten
Pascale Naessens

Pascale Naessens is de leading lady als het gaat over eenvoudige en gezonde voeding. In haar tiende boek focust ze meer dan ooit op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten en werk. Zo bewijst ze eens te meer dat gezonde voeding haalbaar is voor iedereen

De gerechten worden gepresenteerd op mooi gedekte tafels en op een warme, sfeervolle manier in beeld gebracht.

Puur lichter
Pascale Naessens

Pascale Naessens en William Cortvriendt zijn het erover eens: de beste gezondheidszorg is het voorkomen dat je ziek wordt en als je al ziek bent, de oorzaken van die ziekte weg te nemen met aangepaste voeding en meer beweging. In Puur lichter maakt arts William Cortvriendt dit op een zo interessant mogelijke manier duidelijk aan zowel artsen als het grote publiek.

Puur Pascale 2
Pascale Naessens

Na het gigantische succes van Puur Pascale pakt Pascale Naessens opnieuw uit met 80 unieke recepten met natuurlijke onbewerkte producten.Haar invalshoek blijft lekker en gezellig koken in combinatie met een gezonde levensstijl. Puur Pascale 2 is opnieuw een echt lifestyleboek met prachtige foto’s van sfeer, natuur, ingrediënten, … Ze besteedt veel aandacht aan de kennis van ingrediënten zoals paddenstoelen, wortelen, knolselderij, spinazie, broccoli, … , die ze dan verwerkt in zalige gerechten. In het nieuwe boek geeft Pascale ook een paar leuke en eenvoudige recepten met natuurlijke producten om je lichaam te verzorgen.

Openhartig over eten
Pascale Naessens

Iedere dag krijgt Pascale tal van reacties over wat voeding met hen doet. Soms zijn het ontroerende verhalen, soms schrijnend, vaak heel optimistisch en verhelderend. Omdat die waardevolle getuigenissen haar telkens weer beroeren en omdat ze zelf ook veel leert uit die persoonlijke verhalen ging Pascale met haar lezers praten. Het werden lange, diepgaande en openhartige gesprekken over voeding. Een waardevolle aanvulling bij haar kookboeken. Bovendien biedt dit bemoedigende boek een gevarieerd beeld van wat voeding betekent voor de gezondheid maar ook voor het genot en de levenskwaliteit van de moderne mens.

Puur Pascale
Pascale Naessens

Het mooiste en meest complete boek van Pascale Naessens Met Puur Pascale brengt Pascale Naessens haar warmste en meest sfeervolle boek ooit. Ze verwerkt zoals steeds heerlijke producten tot meer dan 80 heerlijke, eenvoudige gerechten, maar brengt ook haar levensstijl in beeld met prachtige beelden van schitterend gedekte feesttafels en de mooiste objecten.  Alles is aanwezig om helemaal op te gaan in de ‘way of living’ van Pascale Naessens! Pascale Naessens staat voor: Gezellig eten met elkaar. Gezond & slank blijven. Niet te veel werk in de keuken.

Mijn pure keuken 1 & 2
Speciale 24Kitchen
Pascale Naessens

Eind november is Pascale Naessens te zien op de televisiezender 24Kitchen met haar programma Mijn Pure Keuken. Dit culinaire lifestyleprogramma zit boordevol tips om thuis in no time een lekker en voedzaam gerecht op tafel te toveren. Naar aanleiding van deze uitzendingen verschijnt er nu een bundeling van Pascales eerste twee kookboeken Mijn Pure Keuken 1 en Mijn Pure Keuken 2.

Puur Eten 2
Pascale Naessens

Geniet van de heerlijkste recepten met een zomers tintje
Daar waar het land en het water elkaar raken, zijn de vruchtbaarste bodems. Dat is ook de plaats waar het meeste voedsel te vinden is: de vis en de schaaldieren uit de zee, de schapen en koeien die langs de polders grazen, planten en fruit die weelderig langs rivieren groeien. Dit is het vertrekpunt van Pascales nieuwste boek. 65 recepten met heerlijke vis, een lekker stukje vlees, maar vooral ook weer heel veel groenten. Allemaal gerechten die je kunt eten zonder calorieën te tellen. Op die manier kun je van eten genieten in alle vrijheid, zonder enig schuldgevoel, zonder dat je bijkomt. Het is eten dat je energie geeft.

Puur eten dat je gelukkig maakt
Pascale Naessens

Mensen mogen weer genieten van eten, worden tegelijkertijd gezonder en vallen af. ‘De meeste mensen hebben echt een verkeerd beeld van gezond eten. ‘Gedaan met het goede leven’, denken ze, maar het tegendeel is waar. Ik eet veel meer dan vroeger en nooit lightproducten, ik gebruik veel vet, tel geen calorieën en eet iedere maaltijd mijn buikje rond. Ik geniet van eten in alle vrijheid, zonder enig schuldgevoel, zonder dat ik één gram bijkom. Het is eten dat je energie geeft.

Heerlijk stoomkoken
Pascale Naessens

Stoomkoken wordt steeds populairder. Speciaal voor de liefhebber heeft Pascale Naessens haar beste recepten herwerkt voor de stoomoven. Koken met een Miele stoomoven is heel specifiek. Om tegemoet te komen aan de grote vraag heeft Pascale Naessens 60 recepten uit haar boeken omgevormd voor een bereiding in zo’n stoomoven. Ze bleef hierbij volledig trouw aan haar principes van gezonde vetten en ideale voedingscombinaties en hanteerde haar gekende warme stijl doorheen het boek. Koken is voor Pascale Naessens een manier om zich terug te trekken in een wereld met haar geliefden. Haar boeken gaan over veel meer dan alleen maar koken, ze gaan over romantiek, over communiceren, over creëren, over gezondheid en vooral over genieten

Puur genieten 2
Pascale Naessens

Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Het is zeker geen dieet. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond, bijzonder lekker en weinig werk in de keuken. Gepassioneerd door voeding, volgt Pascale Naessens in 2003 een klassieke opleiding tot restauranthouder. Ze volgt masterclasses bij bekende en minder bekende chefs. Als model reist ze naar Azië en raakt ze geïntrigeerd door de oosterse visie op gezondheid. Ze volgt een opleiding als shiatsutherapeute, als consulente gezonde leefgewoonten, en ze beoefent tai chi. 

Puur genieten en toch gezond en slank
Pascale Naessens

Met recepten als auberginerolletjes met mozzarella en olijventapenade, taart van tomaten met raketsla en parmezaan, en gebakken perzik en aardbeien met rozemarijn staat ‘genieten’ helemaal centraal. Met beelden van topfotograaf Heikki Verdurme die Pascales gerechten alle eer aandoen.

Mijn pure keuken 2
Pascale Naessens

Heerlijk gezonde, mediterraan getinte gerechten die toch eenvoudig en snel te bereiden zijn
Wij willen het allemaal: gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en weinig werk. Met mijn pure keuken kan het. Eten hoeft geen strijd te zijn tegen de calorieën. Volop genieten, zonder schuldgevoel, zonder te verdikken. Het is een bevrijding.

Mijn pure keuken
Pascale Naessens

Pascale vond haar evenwicht in de pure keuken waar ze van kon genieten zonder schuldgevoel. De basis van deze keuken zijn goede combinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten. De verrassing zit ‘m in de eenvoud. Haar gerechten zijn speciaal en toch eenvoudig, ook om te bereiden. Al haar recepten bundelde ze nu voor het eerst. Het werd een boek met veelal mediterraan geïnspireerde recepten op basis van vis, olijfolie, groenten en verse kruiden. En af en toe een stukje vlees voor de vitamine B12.

(Jamie) Oliver

5 ingrediënten mediterraan
Jamie Oliver

Jamie Olivers nieuwste kookboek 5 ingrediënten mediterraan is een briljante combi van snel en simpel koken met die heerlijke mediterrane keuken waar iedereen, Jamie voorop, zo van houdt. Met maximaal 5 ingrediënten weet Jamie keer op keer een geweldig gerecht te maken. De keukens van Spanje, Frankrijk, Tunesië, Griekenland – en méér – bieden zonnige inspiratie voor 120 superheldere recepten waarmee je zo de keuken in kunt. Van vega tot vis en vlees, en van pasta tot salades, soepen en natuurlijk zonovergoten zoetigheid.

Een
Jamie Oliver

Jamie Oliver, de favoriete chef van de lage landen, biedt met EEN het ultieme gemakskookboek met simpele eenpansgerechten. Met meer dan 120 simpele, snelle recepten die allemaal te maken zijn in één (koeken)pan of ovenschaal. Dus elke dag lekker eten zonder uren in de keuken te staan en geen berg afwas. Elk recept maak je met maximaal acht ingrediënten en meer dan 50% van de gerechten bevat weinig tot geen vlees. Eén kookboek, heerlijk eten en blije gezichten gegarandeerd.

Samen eten
Jamie Oliver

Samen eten is inspirerend én praktisch. Het gaat om gezelligheid, feestelijkheid, samen nieuwe herinneringen maken. Niet eerder was het zo waardevol om samen te zijn met onze dierbaren, en lekker eten is de beste reden om elkaar op te zoeken. Alle hoofdstukken uit Samen eten bevatten een maaltijd, van feestelijke seizoensdiners tot een Taco party, elk met een eenvoudig en haalbaar menu, dat je grotendeels al eerder kunt voorbereiden.

7 x anders
Jamie Oliver

Jamie Oliver is terug met meer dan 125 simpele en overheerlijke recepten. In 7 x anders maakt Jamie voor elke dag van de week spannende variaties met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli en paprika tot kipfilet en gehakt. En met maximaal 8 ingrediënten per recept kookt iedereen elke dag van de week een heerlijke maaltijd. Want Jamie brengt als geen ander gebruiksgemak en heerlijk eten samen in een prachtig nieuw kookboek.

Veg
Jamie Oliver

Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én smaak. Hij wil je ervan overtuigen dat groenten heerlijk

en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist. Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten.

Jamie's Friday Night Feast Kookboek
Jamie Oliver

Als je lekker wilt uitpakken voor vrienden en familie, dan is Jamie’s Food Fight Club weekend kookboek het boek voor jou. Met Jamie Oliver’s allerbeste recepten uit de populaire 24 Kitchen-serie kook je de sterren van de hemel. Met hits als de ultieme vega-lasagna met smokey aubergine of showstoppers als Partytime Mexicaanse taco’s. Jamie en zijn vrienden delen al hun favorieten. Dit boek draait om samen genieten van de lekkerste gerechten, het weekend kan niet meer stuk!

Jamie kookt Italië
Jamie Oliver

Jamie Oliver keert met Jamie kookt Italië terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. Jamie kookt Italië bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk, no-nonsense, van gezond tot comfort food en vriendelijk voor je portemonnee en je schaarse kooktijd. Klassiek Italiaans anno nu, met de Jamie-twist, het go-to kookboek voor de favoriete keuken van veel thuiskoks.

Jamie Oliver's kerstkookboek
Jamie Oliver

Jamie Oliver helpt je met Jamie Oliver’s Kerst Kookboek om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Jamies kerstkookboek zal je inspiratiebron én hulplijn zijn deze kerst. Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. 

5 ingredienten
Jamie Oliver

In 5 ingrediënten: snel & simpel koken laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en healthy kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, vis, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta’s, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden! Bij elk recept vind je een visuele ingrediëntenlijst, tijdsduur, portiegrootte, informatie over voedingswaarden en een gemakkelijk te volgen recept.

Kerst met Jamie
Jamie Oliver

Jamie Oliver helpt je met Kerst met Jamie om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te kunnen genieten van een heerlijk kerstmenu? Jamies kerstkookboek zal je inspiratiebron én hulplijn zijn deze kerst. Het staat vol heerlijke recepten voor de feestdagen, van echte kerstklassiekers met een Jamie-twist tot vegetarische hoofdgerechten en gezonde traktaties. En natuurlijk ontbreken de recepten voor het kerstontbijt en de desserts niet. 

Super food voor familie en vrienden
Jamie Oliver

Het boek bevat een hoofdstuk vol gezonde ontbijtrecepten, die allemaal onder de 400 calorieën blijven. Voor lunch en diner zit je goed met de andere hoofdstukken: van Snelle happen tot Pasta & risotto, en van Ovenschotels tot Curry’s & stoofpotten. Er is ook een bonushoofdstuk met Keuken hacks, vol handige tips over dingen die je van tevoren kunt klaarmaken om achter de hand te hebben voor een makkelijke maaltijd. En als je meer wilt lezen over gezonde voeding, kun je in het laatste hoofdstuk alles lezen over zuivel, eiwitten, suiker, maar ook over koken voor de kids.

Jamie's super food voor elke dag
Jamie Oliver

Jamie’s super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met deze recepten voor een healthy en happy leven. Het ultieme boek voor iedereen die een gezonde eet- en leefstijl wil. Word de beste versie jezelf!

Jamie's comfort food
Jamie Oliver

Comfort food staatvoor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van wordt. Echt comfort food gaat over seizoenen, over jeugdfavorieten, over speciale momenten die je wilt vieren. Alleen, met je familie of een tafel vol met vrienden. Kortom: alles waar je gelukkig van wordt! Jamie’s comfort food het nieuwe kookboek van Jamie Oliver met meer dan 100 recepten is het kookboek voor elk moment in je leven dat je iets te vieren hebt en jezelf en anderen wilt verwennen met heerlijk eten.

Bespaar met Jamie
Jamie Oliver

Elk recept in dit kookboek is goedkoper dan de gemiddelde afhaalmaaltijd. Stuk voor stuk zijn de 120 lekkere low budget recepten de moeite waard. Koop verstandig, kook slim en verspil minder met het nieuwe kookboek van Jamie!

Jamie in 15 minuten
Jamie Oliver

Eén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel!
We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met dit nieuwe boek gaat Jamie verder terug naar de essentie van snel en efficiënt koken, zonder smaak en diversiteit uit het oog te verliezen: één heerlijk hoofdgerecht in slechts een kwartier bereid. Jamie in 15 minuten bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel: met minimale tijdsinspanning maximale smaak. 

Te gast bij Jamie
Jamie Oliver

Jamie Oliver groeide op in een dorp in Essex, waar hij leerde koken in de pub van zijn ouders. In zijn nieuwste boek keert hij terug naar de basis. Te gast bij Jamie bevat meer dan 130 persoonlijke favorieten uit de hedendaagse Britse keuken: klassiekers, maar ook gerechten die zijn be?nvloed door alle smaken, geuren en kleuren die de afgelopen decennia hun intrede hebben gedaan in het

Jamie's reizen
Jamie Oliver

Jamie’s reizen: de beste gerechten uit zes fantastische landen op slechts een steenworp afstand van Nederland. Elk hoofdstuk richt zich op een andere stad of regio: Marrakesh, Athene, Venetië, Andalusië, Stockholm en de Midi-Pyreneeën. Klassieke recepten, zoals de tajines uit Marokko, de flamboyante paëlla van Spanje, de troostende risotto uit Italië en de pittige verse smaken van een klassiek Griekse salade, staan naast recepten die Jamie onderweg tegenkomt op marktjes, in barretjes en aan tafel bij mensen thuis.

The Naked chef
Jamie Oliver

Ik ben dol op dit boek! Het is het eerste boek dat ik heb geschreven. Wie had ooit kunnen denken dat de jongen die het slechtst kon spellen van de hele school uiteindelijk een boek zou schrijven? Eigenlijk is het een verzameling van recepten die ik op achterkanten van bierviltjes en bestelformulieren had gekrabbeld en bewaard in een vuilniszak die mijn vrouw tot twee keer toe bijna weggegooid had. Het is een wonder dat dit boek er is gekomen!

Jamie in 30 minuten
Jamie Oliver

Jamie Oliver laat je in Jamie in 30 minuten zien hoe je ook na een dag hard werken een fantastische, voedzame maaltijd op tafel zet. Daar heb je geen kant-en-klaarverpakkingen voor nodig: Jamie in 30 minuten bewijst dat het voor iedereen mogelijk is, met een paar handige trucjes en een goede organisatie. De 50 verschillende menu’s zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. De recepten zijn zodanig geschreven dat je elke minuut optimaal benut.

De basis van het koken
Jamie Oliver

De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten ?n koken houdt. Het staat vol met heldere idee?n, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.

Happy Days met the Naked Chef
Jamie Oliver

Elk kookboek van Jamie Oliver is in feite een culinaire klassieker. Dat geldt zeker voor ‘Happy Days met The Naked Chef’.
Happy days draait helemaal om het goede gevoel dat eten kan geven: niet alleen verse ingredi?nten en swingende recepten zijn belangrijk, het gaat ook om plezier hebben, lekker eten en tijd doorbrengen met vrienden..

Jamie's Amerika
Jamie Oliver

* Met 100 fascinerende recepten
* Spectaculaire fotografie
* De culinaire tradities van onder andere Los Angeles, New York, New Orleans, Arizona en Georgia in beeld gebracht
* Een ode aan de mensen, hun cultuur en hun land: halleluja!

Jamie's kookrevolutie
Jamie Oliver

Met zijn nieuwe boek brengt Jamie het Ministry of Food bij de mensen thuis. Het staat boordevol aantrekkelijke, makkelijke recepten die stap-voor-stap en met behulp van duidelijke fotografie worden uitgelegd. Maar misschien wel het belangrijkste van het boek is dit: Jamie vraagt iedereen om ten minste één recept uit ieder hoofdstuk te leren koken, en deze kennis vervolgens over te brengen op iemand anders. 

The Naked Chef is terug
Jamie Oliver

Het resultaat is een kookboek dat naar mijn mening nog steeds vernieuwend is. Er staan een aantal echte klassiekers in – van de Te gekke vistaart waar iedereen enthousiast over blijft, naar het minder beroemde Nachtelijk koekenpanontbijt, de favoriet na al de uitgelopen repetities met mijn band. 

Thuis bij Jamie
Jamie Oliver

Eerst groenten kweken in je eigen tuin, en er dan de lekkerste gerechten mee klaarmaken. Tv-chef Jamie Oliver helpt je op weg, zowel in de tuin als in de keuken. Met veel passie, zoals we van hem gewend zijn. Het boek is handig ingedeeld volgens de seizoenen. Achterin het boek vind je een lijst met de favoriete zaden en plantensoorten van de chef én adressen waar je ze kunt kopen. 

Kook met Jamie
Jamie Oliver

In dit boek gaat hij een weddenschap met je aan : wedden dat hij een topkok van je kan maken ? Of je nu student bent, single, een jong stel, een geroutineerde kok of een nieuwsgierige nieuweling, bijleren doe je sowieso. Jamie spreekt je in dit boek aan alsof je één van zijn leerlingen bent. Hij legt de basisprincipes van het koken uit in verschillende hoofdstukken : salades, groenten, gnocchi en risotto, vis, vlees, groenten en desserts. Per hoofdstuk leer je meer over het onderwerp met tal van smakelijke foto’s, vaak gespreid over twee pagina’s.

Jamie's Italie
Jamie Oliver

‘Er zijn zulke verschillen in levensstijl, keukens, tradities en dialecten. En daarom vind ik het als kok zo’n verdomd interessant land. En weet je wat? Eigenlijk had ik gewoon zelf een Italiaan moeten zijn. Het is gewoon zo dat ik me Italiaan voel wanneer ik in Itali en.’ Jamie Oliver

Jamie
Jamie Oliver

De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten én koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.

(Gordon) Ramsay

Het geheim van de chef per seizoen
Gordon Ramsay

Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.

Het geheim van de chef
Gordon Ramsay

In Het geheim van de chef onthult Gordon Ramsay de geheimen achter de gerechten waarmee hij bekend is geworden. Zo leer je bij de salade met kortgebakken tonijn en gesauteerde radicchio hoe de bittere blaadjes lekker zoet worden door ze te karamelliseren. Of hoe ijsblokjes van olijfolie en kruiden een koude zomersoep omtoveren tot een sterrengerecht. Veel van Gordons tips zijn makkelijk uit te voeren, met spectaculair eindresultaat.

Gordon Ramsay koken als een chef
Gordon Ramsay

Thematisch ingedeeld, per hoofdstuk uitleg over het specifieke onderwerp, apart hoofdstuk voor allerlei basics, heerlijke food photography. Niet zomaar een verzameling recepten, maar een ware kookcursus.
Koken als een chef geeft de thuiskok het verlangen, het vertrouwen en de inspiratie om achter het fornuis te springen en te starten met koken!

Gordon's great escape
Gordon Ramsay

Heetgebakerde chef-kok Gordon Ramsay gaat op culinaire ontdekkingsreis naar het zuidoosten van Azië en verkent de kleurrijkekeukens van Thailand, Maleisië, Vietnam en Cambodja.
In dit boek staan de 100 beste recepten: klassiekers, maar ook eigentijdse gerechten die geïnspireerd zijn op Ramsay’s smaakvolle ervaringen. Van Thaise kokosgarnalen en Vietnamese zoetzure varkensribbetjes tot Maleise rendang en Khmer zeeduivel met groentecurry: Ramsay staat garant voor een explosie aan smaken!

Ramsay's beste menu's
Gordon Ramsay

Gordon Ramsay heeft met 156 afwisselend recepten 52 menu’s samengesteld, bestaande uit een starter, een hoofdgerecht en desserts. Dit is echter slechts een bescheiden selectie van de enorme variatie die met dit boek mogelijk is. Doordat de verschillende gerechten worden gepresenteerd op flappen kan er onderling eindeloos gevarieerd worden. De lezer kan mixen en matchen en zo zijn eigen favoriete menu samenstellen, afhankelijk van het moment, de gelegenheid of het seizoen. 

Wereldgerechten
Gordon Ramsay

Voor Wereldgerechten heeft Gordon Ramsay zijn favoriete recepten uit de hele wereld bij elkaar gezocht. Van de Griekse en de Arabische tot de Thaise en de Indiase keuken: alleen de allerbeste gerechten zijn goed genoeg voor Ramsay. Bij elk recept legt hij precies uit hoe je het beste resultaat kunt krijgen, en alle benodigde technieken worden glashelder beschreven.

Gezond met Ramsay
Gordon Ramsay

In ‘Gezond met Ramsay’zijn 125 originele recepten opgenomen die perfect passen in een gezonde levensstijl. Ramsay geeft heerlijke en gezonde ideeën voor het ontbijt, de brunch, de lunch, het diner en speciale gelegenheden.
Ook besteedt hij aandacht aan heerlijke en voedzame kindermaaltijden.

Gordon Ramsays
Pub Food
Gordon Ramsay

Pub food is in Engeland een begrip: simpel en heerlijk eten. Samen met Mark Sargeant richte Ramsay een aantal pubs op in Londen waar simpele en heerlijke maaltijden worden geserveerd tegen betaalbare prijzen. Een taart van gerookte zalm met waterkers, gemarineerde kip met doperwtjes en tuinbonen, rijstpudding met rabarber en gember…

100% Ramsay
Gordon Ramsay

Chef Ramsay wil iedereen aan het koken krijgen en presenteert in dit fraai vormgegeven boek 25 complete menu’s met een heel diverse oorsprong: Italiaans, Spaans en Frans. Uitgangspunt is dat iedereen in staat moet zijn alle gerechten smaakvol te kunnen bereiden. Originele gerechten met de beste ingrediënten; briljante combinaties en smaken.
100% Ramsay is het kookboek dat iedereen wil hebben.

Driesterren Chef
Gordon Ramsay

In dit prachtige boek staan vijftig van zijn klassiekers gepresenteerd. Het boek is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zijn fotoportfolio en bevat reportages achter de schermen en prachtige foto”s van de gestylde gerechten. Alle foto”s zijn gefotografeerd door Quentin Bacon, een wereldwijd zeer gewaardeerde “food photographer”. De foto”s weerspiegelen de essentie van Gordons driesterrenkookkunsten en zijn “state of the art” werkomgeving. Het tweede deel bevat de complete recepten zoals ze in het restaurant gepresenteerd worden. De receptuur van de vijftig gerechten wordt in dit deel gedetailleerd beschreven.

Fastfood
Gordon Ramsay

Geen afhaalmenu”s en kant-en-klaarmaaltijden, wél snel eten op tafel. Gordon Ramsay laat in dit boek zien hoe je een goede en lekkere maaltijd snel kunt klaarmaken. Het boek is opgedeeld in 15 kleine hoofdstukken met snelle gerechten als voorgerechten, soep, vis, vlees, pasta, lunches en desserts. Ook geeft Ramsay 15 heerlijke menu”s; snel voor de doordeweekse dag of wat uitgebreider voor als je wat meer tijd hebt.

Gordon Ramsay
Gordon Ramsay

Dit is het begin van zijn glansrijke loopbaan. Tegenwoordig bezit hij een aantal sterrenrestaurants over de hele wereld, zijn kookboeken zijn bestsellers en hij maakt zeer succesvolle televisieprogramma’s. Dit succes heeft echter ook een keerzijde. Hij vertelt openhartig hoe hij en zijn familie omgaan met al deze aandacht.

Keukengeluk
Gordon Ramsay

Keukengeheimen is Gordon Ramsay’s meest toegankelijke boek tot nu toe. Al zijn passie en enthousiasme voor eten zijn in dit boek samengebracht. Meer dan 100 gloednieuwe recepten die zowel de amateur als de (semi)-professional zullen verrassen. Bovendien zijn in het boek allerlei praktische tips en voorbeelden opgenomen over hoe een goede keuken zou moeten werken.

Het beste van de meesterchef
Gordon Ramsay

Het boek opent met een overzicht van Gordons persoonlijke voorkeuren op het gebied van seizoensproducten; daarna volgt een fantastische collectie spannende recepten, waarin verse ingrediënten de hoofdrol spelen. Het zijn verrassende, maar pretentieloze recepten, die ook thuis gemakkelijk te bereiden zijn. Schitterend gefotografeerd.

Desserts van een meesterchef
Gordon Ramsay

‘Desserts van een meesterchef’ omvat een honderdtal recepten voor uiteenlopende nagerechten die zijn ingedeeld in zeven groepen: vruchten, ijs, mousses en soufflés, flensjes en beslag, klassiekers, gerechten voor speciale gelegenheden en biscuit, cake en schuimpjes om bij de verschillende desserts te serveren. Alle gerechten kunnen afzonderlijk worden geserveerd, maar Gordon geeft aanwijzingen om ze te combineren tot spectaculaire gerechten.

(Johan) Segers

Het beste van Johan Segers
Johan Segers

Johan deelt in dit boek met liefde voor het vak zijn geheimen voor de beste basisrecepten, de lekkerste visjes, de heerlijkste vlees, -en gevogeltegerechten, de smakelijkste groenteschotels, feestelijke gerechten en zalige desserts. Meer dan 80 recepten werden verzameld in Het beste van Johan Segers.

Tot op het bot
Johan Segers

“Dit is het ultieme kookboek voor liefhebbers van varkensvlees
Met meer dan 35 lekkere gerechten van Johan Segers
Varkensvlees banaal? Niet voor Johan Segers. De befaamde meester-kok ontleedt het lekkere dier tot op het bot en verwerkt het van kop tot staart in fantastische recepten.

We love lamb
Johan Segers

Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.

(Janny) van der Heijden

Slim koken
Janny van der Heijden

Gezond koken is enorm belangrijk, maar waar moet je op letten als je verantwoord wil koken? En hoe kun je zorgen dat je zowel in tijd als in het verwerken van je ingrediënten zo efficiënt mogelijk te werk gaat? In dit eerste deel uit Janny’s favorieten deelt Janny van der Heijden persoonlijke tips – ook voor het kopen en bewaren van je boodschappen – en slimme recepten zodat je in een handomdraai de meest fijne en bewuste gerechten op tafel tovert.

Ovengerechten
Janny van der Heijden

Gevuld met 50 feilloze recepten zit dit kookboek vol met heerlijke ovendieeën: maaltijdschotels, hartige gerechten en zoete gerechten. Janny van der Heijden geeft haar eigen goed maakbare, maar toch speciale recepten voor uit de oven. Laat je verleiden tot het bakken van een Bretonse frambozentaart, een filo-paddenstoelentaart of een verrassende fish pie met prei en aardappel.

Kleurrijk eten om van te smullen
Janny van der Heijden

In deze uitgave van de Postcodeloterij laat Janny van der Heijden zien dat koken leuk, ontspannend en vooral erg lekker is, zeker als je kiest voor verse, kleurrijke en eerlijk ingrediënten

La Dolce Vita
Janne van der Heijden

Dit boek is een ontdekkingstocht door culinair Parijs, een ontdekkingstocht voor al je zintuigen langs de allerbeste bakkers, patissiers en chocolatiers. Wandel samen met Janny van der Heijden door negen Parijse wijken met elk een totaal eigen geur, smaak en identiteit: van ultra-chic Frans en honingzoet Arabisch tot hyper verfijnd Japans of traditioneel Jiddisch.

Smaakpalet van de Lage Landen
Janny van der Heijden

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hebben de Lage Landen weldegelijk een rijke eetcultuur. De Nederlandse keuken bestaat uit veel meer dan alleen stamppotten en brood. Met het boek Smaakpalet van de Lage Landen wil auteur Janny van der Heijden de traditie en eetcultuur van de Nederlanden tonen aan de hand van iconische schilderijen: wat we zien afgebeeld en wat dat vertelt over het leven van toen en over de buitenlandse invloeden op onze keuken. Welke geheimen leggen de stillevens bloot en onthullen zo meer over onze tradities en eetgewoonten?

Pasta di Janny
Janny van der Heijden

Vanaf de basis tot het eindproduct: welke bloem kun je gebruiken, maak je verse pasta met water of met eieren, wat zijn de tip die Italiaanse mama’s al generaties doorgeven? Kortom, van het maken via het koken van pasta tot en met de best bijpassende sauzen, niets blijft onbesproken. Met dit kookboek perfectioneer je je pastagerechten door het juiste gebruik van materialen en producten.

Koken met Janny
Janny van der Heijden

Koken met Janny is het kookboek van Janny van der Heijden, het jurylid van Heel Holland bakt. Janny helpt vanaf nu ook jou in de keuken! Met ruim 100 recepten voor elke dag en elke kok. Soms snel of simpel voor drukke dagen, soms feestelijk of uitgebreid. Altijd lekker, en makkelijker dan je denkt. Koken met Janny is hét basisboek voor elke kok. Leer het van de allerleukste!