Marijke Vos (1985) woont en werkt in Brabant. Ze is auteur, vertaler en schrijfdocent. Eerder verschenen van haar hand de onder andere romans Van Chanel naar flanel, Ik pleit voor jou! en Wedden dat ik blijf. Naast dat ze passie heeft voor schrijven, houdt Marijke ook van boeken, schoenen en wijn. In willekeurige volgorde. 

Cleo Huizinga, privédetective

Personage : Cleo Huizinga, privédetective

Recensie : Dit eerste deel voelt op sommige momenten als een soort introductiedeel. Je leert Cleo en haar familie alvast wat kennen en je komt al iets te weten over Cleo’s bazin en Cleo’s IT-collega. Deze informatie is zeker handig voor de rest van de serie, zodat de auteur niet telkens iedereen meer hoeft te introduceren.

Recensie : Het tweede deel gaat direct verder waar het eerste deel is gestopt. De auteur gaat verder niet meer uitgebreid in op personages die al in het vorige deel voorgesteld zijn. Dat is heel fijn, zeker als je de verhalen vlak na elkaar leest. Je weet nog wel wie wie is en je bent vooral benieuwd welke zaak Cleo nu mag gaan oplossen.

Recensie : Dit neemt overigens niet weg dat dit derde deel prima in de serie past. Ik vond alleen vooral de zaak uit het tweede boek mooi gekozen en interessant uitgewerkt door Vos. Ik heb ‘Voor de show’ alsnog met plezier gelezen. Cleo blijft een grappig personage, vooral als ze zomaar ineens iets uitflapt. 

Recensie : Dit 4e deel is ook weer erg vermakelijk. Leuk dat er een verhaal is die doorloopt in alle series. Het boek heeft humor en is gewoon zalig en heerlijk luchtig voor tussendoor.

Recensie : 

Recensie : 

Ridgewood Hall

Personage : Ridgewood Hall

Recensie : Het boek leest prettig en heeft een fijne afwisseling tussen heden en verleden. De personages zijn goed uitgewerkt en komen daardoor echt ‘tot leven’. Na het lezen van Edwards keuze wil je zeker verder lezen in de andere twee delen. Een echte chicklit met afwisseling tussen liefde, keuzes en familiedrama.

recensie :Ontroerende boek, aanrader!!

recensie : Fantastisch boek, een aanrader!!

Rainbow Lake

Personage : Rainbow Lake, Canada

Recensie : volgens het boekje: vlot leesbaar, leuke dialogen en beeldende omschrijvingen.

recensie : Ondanks dat het maar een novelle is, komen de personages goed uit de verf. Maar dat neemt niet weg dat het boek van mij veel langer had mogen zijn. Aangezien het een vervolg is op ‘Van Chanel Naar Flanel’ weet ik nu al welke feelgood ik als volgende ga lezen.